PREDSTAVITEV PROJEKTA IN OTVORITEV UČNEGA STANOVANJA

V sredo, 6. junija 2018, smo imeli v CIRIUS-u Vipava dan odprtih vrat. Z veseljem smo ta dan predstavili tudi naš projekt v celoti. Koordinatorica Alenka Premrl Lemut je obiskovalcem spregovorila o delu pri projektu, Maruša je skupaj z mentorico Adrijano nastopila s pesmijo Močna burja, Andrej je pridno fotografiral in oblikoval spletno stran, Žan je skupaj z mentoricama Senko in Danico predstavljal naše izdelke na tržnici, v avli pa so si obiskovalci lahko ogledali našo predstavitev.

Obiskovalcem smo predstavili tudi učno stanovanje, ki smo ga v okviru dneva odprtih vrat tudi uradno otvorili.

Učenke Lenka, Mateja in Šeherzada so z mentorico Aleksandro v kuhinji učnega stanovanja pripravljale mafine in se ob tem neizmerno zabavale. Kaj je bolj smešnega kot to, da mentorica kaj polije ali raztrese! Lenka je na pladnje zložila tudi slastne piškote in pecivo, ki so jih učenke ob pomoči mentoric Danice in Senke napekle že prejšnje dni. Pokazale pa so se tudi kot mojstrice kuhanja kave.

Obiskovalci so bili navdušeni tako nad stanovanjem kot nad postrežbo. Mateja je obiskovalcem povedala, da je uživala pri delu v avtomehanični delavnici, Lenka pa, da hodi na delo v knjižnico. Dan je bil lep, vsi skupaj smo uživali!

Mentorici Aleksandra Poniž Rupnik in Adrijana Lampe Mikuž

Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirano. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja